Esther Grootscholten

Advocaat – Esther houdt zich met name bezig met zaken op het gebied van het vastgoedrecht. Binnen het vastgoedrecht in brede zin, specialiseert zij zich onder meer in het huurrecht. Vóórdat zij de overstap naar FDJ Advocaten maakte, heeft zij gewerkt voor een middelgroot advocatenkantoor in Naaldwijk/Den Haag. Daarvoor heeft zij als juridisch medewerker gewerkt bij een advocatenkantoor in Rotterdam. Tijdens haar studie heeft zij verder diverse stages gelopen, zowel binnen de overheid als binnen de advocatuur.

 

Esther is in 2018 privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en heeft zowel de master privaatrecht als de togamaster met succes afgerond.

Esther is gedreven en no-nonsense, haar aanpak kenmerkt zich ook op die wijze.

 

In haar vrije tijd is Esther veel in de natuur te vinden. Ook haalt zij energie uit het maken van mooie reizen.

 

Rechtsgebiedenregister

Esther Grootscholten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht (Bedrijfsruimte, woonruimte)

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.