Martijn Fleers

Martijn Fleers is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen. Daarbij kan gedacht worden aan bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen, milieuzaken, planschade en handhavingsprocedures (bestuursdwang en last onder dwangsom).

 

Martijn treedt op voor private partijen, waaronder projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, horeca ondernemingen, grondeigenaren en particulieren, maar ook voor cliënten met maatschappelijke belangen, waaronder organisaties in de gezondheidszorg en gemeenten.

 

Bij zaken met vastgoedaspecten, zoals huur/verhuur van bedrijfs- en kantoorruimte en koop/verkoop van onroerend goed, werkt Martijn nauw samen met Tom van Dijk en Eelco de Jongh.

 

Martijn is sinds 2000 advocaat. Daarnaast is hij lid van de adviescommissie bezwaarschriften van de gemeente Delft. Tussen 1997 en 2000 is hij werkzaam geweest als parlementair medewerker in de Tweede Kamer en het Europees Parlement. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij de Verenigde Naties in New York.