Onze mensen

Martijn Fleers

Advocaat, partner – is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Tom van Dijk

Advocaat, partner – is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

Eelco de Jongh

Advocaat, partner – is ruim 20 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.

Margot de Buck

Advocaat – Margot de Buck is een ervaren advocaat gespecialiseerd in het bestuurs(proces)recht en het omgevingsrecht. Daarbij is zij gespecialiseerd in zaken die zich afspelen op het grensvlak van publiek- en privaatrecht.

Jan Beelen

Advocaat – Jan is sinds 2019 werkzaam bij FDJ Advocaten. In 2019 rondde Jan de master Civiel recht met bovengemiddelde resultaten af aan de Universiteit Leiden en in augustus 2020 is hij beëdigd als advocaat. Jan heeft als onderdeel van zijn studie rechtsgeleerdheid gestudeerd aan universiteiten van Lyon, Granada en Glasgow. Naast zijn studie is hij politiek actief geweest als gemeenteraadslid in Zandvoort.

Daniela Hulsegge

Juridisch medewerker – Daniela is sinds 2020 werkzaam bij FDJ Advocaten. In 2021 rondde Daniela de master Civiel recht af aan de Universiteit Leiden. Daniela is tijdens haar studie bestuurslid geweest van de mastervereniging voor Civiel recht van de Universiteit Leiden, bestuurslid van een kinderboerderij en werkte zij daarnaast ook als werkstudent bij FDJ.