Onze mensen

Martijn Fleers

Advocaat, partner - is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Tom van Dijk

Advocaat, partner - is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

Eelco de Jongh

Advocaat, partner - is ruim 20 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.

Charlotte van Sadelhoff

Advocaat – Charlotte is sinds 2015 werkzaam bij FDJ Advocaten. Zij is gespecialiseerd in het ruimtelijk bestuursrecht en het civiele vastgoedrecht. Charlotte is bestuurslid bij de Jonge Balie Den Haag.

Marnix Jumelet

Advocaat - heeft eerder ruim 10 jaar op een notariskantoor (vastgoed) gewerkt. Hij is gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht en contractenrecht. Marnix heeft met succes de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht afgerond.

Kees Janssen

Juridisch medewerker - Kees is sinds 2018 werkzaam bij FDJ Advocaten. Hij heeft zijn masterdiploma Civielrecht met het accent vastgoedrecht gehaald aan de Universiteit Leiden. Hij werkt hoofdzakelijk op het gebied van het civiele vastgoed- en procesrecht en het ruimtelijk bestuursrecht.

Alexandra Kievit

Student-medewerker – Alexandra studeert Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Zij ondersteunt de advocaten op het gebied van het civiel vastgoedrecht en het ruimtelijk bestuursrecht.

Amber van der Toorn

Student-medewerker – Amber is bezig met haar master Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden. Zij ondersteunt de advocaten op het gebied van het civiel vastgoedrecht en het ruimtelijk bestuursrecht.

Jan Beelen

Student-medewerker – Jan is sinds 2019 werkzaam bij FDJ Advocaten. Hij rondt op dit moment zijn master civiel recht af aan de Universiteit Leiden. Jan heeft als onderdeel van zijn studie rechtsgeleerdheid gestudeerd aan universiteiten van Lyon, Granada en Glasgow. Naast zijn studie is hij politiek actief geweest als gemeenteraadslid in Zandvoort.