Onze mensen

Martijn Fleers

Advocaat, partner – is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Tom van Dijk

Advocaat, partner – is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

Eelco de Jongh

Advocaat, partner – is ruim 25 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.

Jan Beelen

Advocaat – Jan is sinds 2019 werkzaam bij FDJ Advocaten. In 2019 rondde Jan de master Civiel recht met bovengemiddelde resultaten af aan de Universiteit Leiden en in augustus 2020 is hij beëdigd als advocaat.

Esther Grootscholten

Advocaat – Esther houdt zich met name bezig met zaken op het gebied van het vastgoedrecht. Binnen het vastgoedrecht in brede zin, specialiseert zij zich onder meer in het huurrecht.

Christiaan Geertman

Advocaat – Christiaan houdt zich met allerlei uiteenlopende zaken binnen het vastgoed bezig. Christiaan adviseert zowel op het gebied van ruimtelijk bestuursrecht als op het gebied van civielrechtelijk vastgoedrecht.

Crista Hardeman

Juridisch medewerker – Crista ondersteunt de advocaten in alle zaken waar zij zich mee bezig houden binnen het vastgoed, van bestuursrecht tot civiel recht.

Juul Bustin

Student medewerker – Juul studeert aan de Universiteit Leiden. Zij ondersteunt het advocatenteam sinds december 2022 bij een breed scala aan vastgoedrecht gerelateerde kwesties.

Frits Geelhoed

Student medewerker – Frits studeert aan de Universiteit Leiden. Bij FDJ ondersteunt hij sinds juli 2022 de advocaten bij voornamelijk civielrechtelijk vastgoedrecht, alsmede ruimtelijk bestuursrecht.