Onze mensen

Martijn Fleers

Advocaat, partner – is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Tom van Dijk

Advocaat, partner – is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

Eelco de Jongh

Advocaat, partner – is ruim 20 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.

Jan Beelen

Advocaat – Jan is sinds 2019 werkzaam bij FDJ Advocaten. In 2019 rondde Jan de master Civiel recht met bovengemiddelde resultaten af aan de Universiteit Leiden en in augustus 2020 is hij beëdigd als advocaat. Jan heeft als onderdeel van zijn studie rechtsgeleerdheid gestudeerd aan universiteiten van Lyon, Granada en Glasgow. Naast zijn studie is hij politiek actief geweest als gemeenteraadslid in Zandvoort.

Esther Grootscholten

Advocaat – Esther houdt zich met name bezig met zaken op het gebied van het vastgoedrecht. Binnen het vastgoedrecht in brede zin, specialiseert zij zich onder meer in het huurrecht. Vóórdat Esther de overstap naar FDJ Advocaten maakte, heeft zij gewerkt voor een middelgroot advocatenkantoor in Naaldwijk/Den Haag. Daarvoor heeft zij als juridisch medewerker gewerkt bij een advocatenkantoor in Rotterdam. Tijdens haar studie heeft zij verder diverse stages gelopen, zowel binnen de overheid als binnen de advocatuur.

Esther is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en heeft zowel de master privaatrecht als de togamaster met succes afgerond.

Esther is gedreven en no-nonsense, haar aanpak kenmerkt zich ook op die wijze.

In haar vrije tijd is Esther veel in de natuur te vinden. Ook haalt zij energie uit het maken van mooie reizen.

  • Esther is lid van de Vereniging Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ).

Christiaan Geertman

Juridisch Medewerker – Christiaan houdt zich met allerlei uiteenlopende zaken binnen het vastgoed bezig. Christiaan adviseert zowel op het gebied van ruim bestuursrecht als op het gebied van civielrechtelijk vastgoedrecht.

Tijdens zijn studie heeft hij verschillende ervaringen opgedaan. Zo heeft hij meerdere stages gelopen bij advocatenkantoren in Den Haag en Amsterdam. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan als assistent-makelaar bij een makelaarskantoor in Leiden. Op deze manier leerde hij tijdens zijn studie al veel over vastgoed.

Christiaan heeft in 2021 de master Civiel recht aan de Universiteit Leiden afgerond. Na het behalen van zijn master heeft hij een semester aan de University of Glasgow gestudeerd.

In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met politiek, koken en sport. In het bijzonder is hij groot liefhebber van ‘the beautiful game’: voetbal.