Tom van Dijk

Tom van Dijk is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.

 

Tom is een expert op het gebied van huurrecht (VHA opleiding, 2007) en doceert regelmatig op dit vlak. Voor de Orde van Advocaten ontwikkelde hij het keuzevak Koop. Hij is auteur van het boek ‘Elektronische aanbesteding’.

 

Tot zijn cliënten behoren overheden, organisaties in de gezondheidszorg, particuliere vastgoedinvesteerders, makelaars en particulieren. Tom is sinds 2001 advocaat en werkte ruim 11 jaar bij het kantoor van de Landsadvocaat. Hij is gedreven en resultaatgericht, waarbij kwaliteit en oplossingsgerichtheid voorop staan.

 

Rechtsgebiedenregister

Tom van Dijk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Aanbestedingsrecht
  • Huurrecht (Bedrijfsruimte, Woonruimte)
  • Verbintenissenrecht

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.