Bedankt voor het invullen

Een van onze medewerkers gaat u zo snel mogelijk antwoorden!

martijn-fleers-FDJ

Martijn Fleers

Advocaat, partner - is als advocaat gespecialiseerd in het bestuursrecht met de nadruk op het omgevingsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over ruimtelijke (her)ontwikkelingen.
Tom-van-Dijk-FDJ

Tom van Dijk

Advocaat, partner - is gespecialiseerd in advisering en procederen op het gebied van civiel vastgoedrecht in brede zin. Daarbij ligt de nadruk op gebiedsontwikkeling, bouwprojecten en koop en huur van onroerend goed.
eelco-de-jongh-FDJ

Eelco de Jongh

Advocaat, partner - is ruim 20 jaar advocaat en heeft een civielrechtelijk procespraktijk. Hij is ervaren in het huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), vastgoedrecht en contractenrecht.
margot-fdj-advocaten

Margot de Buck

Advocaat - Margot de Buck is een ervaren advocaat gespecialiseerd in het bestuurs(proces)recht en het omgevingsrecht. Daarbij is zij gespecialiseerd in zaken die zich afspelen op het grensvlak van publiek- en privaatrecht.
jan-fdj-advocaten

Jan Beelen

Juridisch medewerker – Jan is sinds 2019 werkzaam bij FDJ Advocaten. Hij rondt op dit moment zijn master civiel recht af aan de Universiteit Leiden. Jan heeft als onderdeel van zijn studie rechtsgeleerdheid gestudeerd aan universiteiten van Lyon, Granada en Glasgow. Naast zijn studie is hij politiek actief geweest als gemeenteraadslid in Zandvoort.